Meie koolis õpib NOVA reporter!

Blogi meeskond rääkis meie kooli 4. klassi õpilase Saara Kõivuga, kes on telesaate NOVA reporter. Küsisime, kuidas Saara sinna sattus ja milline on tema lemmik lugu.

Kuidas sa NOVA reporteriks said?

Kaks aastat tagasi nägin ma Lasteekraanis castingu kuulutust, et on võimalik minna proovima NOVA reporteriks saada. Seal oli kolm vooru. Esimeses voorus pidin midagi tutvustama — sellest voorust sain ma läbi. Teises voorus pidin ma ennast tutvustama — ka sellest voorust sain ma läbi. Kolmandas voorus pidi minema stuudiosse kohale, kus mind filmiti ja ma pidin ühe raske teksti pähe õppima ning seda esitama. Sellest voorust ma kahjuks edasi ei saanud, sest mulle öeldi, et ma olen veel liiga noor (ma olin siis 8. aastane). Siis läks kaks aastat mööda ja mulle kirjutati, et nad otsivad uuesti uusi reportereid ja ma jäin neile eelmisest korrast silma ja mind kutsuti uuesti proovima. Tuli välja, et ma sobisin ja mind võeti sinna reporteriks.

Milline on sinu lemmik lugu, mis sa oled teinud ja miks?

Enda omadest lemmik oli hüppenööri lugu. Tegelikult oli ka saade, kus kohal olid kõik NOVA reporterid. See oli jõulude erisaade, see mulle ka väga meeldis. Ma pigem arvan, et see on mu lemmik, sest seal olid kõik koos, oli võistlus ja olid tegevused. Tavapärastest saadetest aga meeldib mulle ikkagi hüppenööri saade, sest seal sai liigutada ja mulle meeldis trenn.

Kui tihti sa telemajas käid?

Ma hetkel ei olegi käinud, sest need saated, mis ma kaks nädalat tagasi tegin, tulevad alles nüüd eetrisse.

Kas sa ise ennast ka vaatad?

Väga ei vaata, ma pigem rohkem vaatan teisi ja selliseid tegevusi, mis mulle meeldivad.

Miks sa ennast ei vaata?

Sellepärast, et minu jaoks on veider kuulata oma häält ja vaadata ennast.