Heategevuslikul laadal kogusime üle 300 euro, mis annetatakse Varjupaikade MTÜ-le

18. aprillil toimus Avatud Kooli 1. klasside heategevuslik kirbuturg projekti “Loomad meie ümber” lõpetamise raames. Selle projekti käigus õpivad lapsed tundma ja eristama koduloomi ja metsloomi. Lisaks sellele saavad nad teadmisi loomade eest hoolitsemisest ning nende vajaduste mõistmisest. Oluline on ka teadlikkus koduloomadega seotud ohtudest ning vastutustundlik suhtumine nende eest hoolitsemisel. See projekt innustab õpilasi märkama ja hoolitsema elusolendite eest, kellega me jagame planeeti.

Laadal olid väljas erinevad raamatud, mänguasjad ja riideesemed. Laada tulemusena kogusime 338,01 eurot, mis annetatakse Varjupaikade MTÜ-le. Organisatsioon valiti hääletamise teel laste, vanemate ja õpetajate poolt.