Proovi perega lõbusat kingituste jagamise mängu!

Eelmisel aastal minu vanaema rääkis mulle ühest Hollandist pärit kingi jagamise mängust. Mäng käib nii, et kõik istuvad ringis ja ringi keskel on hunnik kinke. Mängus on üks täring ning iga number täringu peal tähendab erinevat tegevust. Täringut veeretatakse päripäeva. Näiteks kui keegi saab ühe, siis see tähendab, et ta saab võtta hunnikust ühe kingi. Kui keegi saab kahe, peavad kõik oma kingi andma ühe koha võrra paremale. Kui keegi veeretab kolme, siis inimene peab oma kingituse hunnikusse tagasi panema. Võib ka sellise reegli lisada, et number neli tähendab seda, et sa saad teise inimese käest kingi ära võtta. Aga ärge muretsege, lõpuks saavad kõik kingituse kätte! Eelmisel aastal sain mina sellest mängust endale hoiukarbi ja värvilisi kleepekaid.

Kirjutas Roosi Linda Sundja