Kus asuvad kõige magusamad Halloweeni kohad?

🕷️ 4. ja 5. klassi õpilased jagavad oma eelmise aasta Halloweeni kogemusi — loe ja saa teada, mis rajoonides antakse kommidele lisaks taskuraha!

🎃 Emily Jürisson

Eelmisel aastal käisin ma Halloweeni jooksmas peamiselt Kalamajas ja Pelgulinnas. Käisin koos klassiõdedega, meid oli kokku kuus inimest. Meil läks väga hästi — igaüks sai palju maiustusi, kommi ja isegi 9 eurot taskuraha. Me käisime kõikide naabrite juures. Lisaks piilusime väiksesse poodi, kus oli väga tore müüja — ta andis meile kõigile “Bounty’t”.

See mees, kes meile raha andis, oli natuke kummaline. Ta ulatas meile hoiupõrsa ja ütles, et võtke siit igaüks natuke, aga mitte rohkem kui 20 eurot. Tema korter nägi välja nagu… baar.

Iga korteri juures me tegime nalja või rääkisime mõistatusi. Meil oli koos väga tore, isegi külm ilm ei suutnud tuju ära rikkuda!

🎃Мирон Созинов

Я живу на улице Касе, она находится около Пирита. На каждый Хэллоуин мы собираемся с друзьями большой компанией, надеваем страшные костюмы и идем по многоэтажным домам собирать конфеты. Чтобы попасть в дом, мы звоним в любой домофон, говорим, что мы пришли за конфетами, и нам открывают. Обычно набираем полные мешки, а один раз я даже собрал два мешка. Бывало, что нам и деньги давали.

🎃 Emili Ahven ja Lola Soomer

Eelmisel Halloweenil me käisime Emili kodu lähedal Kristiine ja Mustamäe piiril. Esialgu oli meid üheksa inimest (meie kaks, üks sõber, väike õde, väikese õe sõber, väikevend, ema, sõbra vend ja sõbra ema), hiljem jäime neljakesi. Meil läks hästi, saime palju komme ja lõbus oli. Inimesed olid toredad uste peal. Ainult üks naine pani meie nina ees kohe ukse kinni. Ühel mehel oli ukse taga esikus ette valmistatud laud, mille peal oli suur kauss komme, mängis muusika, oli ilus valgustus. Kui ta ukse lahti tegi, nägi see kõik väga äge välja!