LINNALAAGER “TEATER-MUUSIKA-KINO” KUTSUB OSALEMA

Aprilli koolivaheajal pakume koolilastele ägedat võimalust veeta 3 mängulist päeva meie linnalaagris ning tutvuda lähemalt nii teatri-, kino- kui ka muusika imelise maailmaga. Mängime koos, leiame uusi sõpru, teeme bändi, uudistame lavataguseid ja katsetame filmitegemist!

Laager toimub ajavahemikus:

Esmaspäeval, 23.04, pühendume muusikale – peale tutvumist põristame trumme ja tinistame pille Killbaba (Bombillaz) juhendamisel Väike Linn mängutoas, kus toimub ka kohapeal loodud bändide festival ning saab loomulikult ka mängida.

Teisipäeval, 24.04, läheme filmi sisse – meid ootab Filmimuuseum Maarjamäel, kus saame osa filmi kõige põnevamatest, aga ka keerukamatest ülesannetest. Lapsed saavad proovida näiteks valgustaja, kostüümikunstniku, operaatori või hoopis režissööri ametit.

Kolmapäeval, 25.04, tutvume teatrieluga – päev algab ekskursiooniga Rahvusooper Estonias ning jätkub samal teemal, kui lapsed saavad ise katsetada, kuidas teatritegemine välja näeb. Päeva lõpetame uhke maskiballiga, igaüks võib kehastuda, kelleks soovib. Kostüümid kaasa!

Laagri päevakava:

Uuri lähemalt