SPORDILAAGER (27-29.08) enne kooli!

Suvevaheajal toimub 3-päevane spordilaager 27.-29. augustil, vahetult enne kooliaasta algust. Lapsed saavad joosta, hüpata, karata, visata, tõugata, puhata, pingutada, lõdvestada ning palju muud. Registreerimine kuni 10.06!

Laagris tegeleme kergejõustikuga ning mängime erinevaid sportlikke mänge. Loomulikult ei puudu ka teatevõistlused ning venitused ja soendused. Linnalaagrisse ootame nii eesti- kui vene emakeelega sügisel alustavaid ning 1-3. klassi lapsi, kuid laagris räägime põhiliselt ikka eesti keeles. Laagri maksumus on 95 eurot, mis sisaldab lõunasööke ja tervislikke snäkke, pileteid ja transporti, toredaid  laagrijuhendajaid ning kõiki vahvaid tegevusi kolmel päeval.

Laagri “pesa” asub Avatud Koolis, Põhja-Tallinnas, aadressil Karjamaa 1/Kopli 92.

Registreerumine ja lisainfo www.avatudkool.ee/linnalaagrid