MEIL ON TEILE HIRMSAD UUDISED!

Autorid: Venuse ja Mercuriuse õpilased

 

Kana räägib inglise keeles

Siin pildil te näete ühte kana, kes oskab inglise keelt. Tema esimesed sõnad olid: “Why so few?”

Inimene kes andis talle süüa, oli šokis ning ei saanud aru kuidas on võimalik, et kana räägib. Pärast seda sai kohe kana oma passi, nüüd elab ta USAs. Sellel kanal on ka oma Facebook. Seal nad postitasid küsimuslehe sellest “Kas inimesed tahavad, et ta oleks USA president?” ning 99% oli nõus selle ideega. Hääletasid inimesed ülemaailma. Nüüd on ta USA president ja nüüdsest on ka reegel sellest, et kana söögiks teha ei tohi.

Venemaa ja USA presidendid rääkisid omavahel ja nüüd on nad partnerid. Me tegime intervjuu Putiniga ja ta ütles:”Ma olen rahul sellega.”

 

Kuningapere saladused on välja tulemas

Teadlased on hakanud uurima kodeeritud sõnumeid üle terve kuningriigi paiknevates lossides ja mõisades.

Pärast oma tädi Adela Von Ebresta surma 21. mail päris Theodor Von Oudet Ebresta mõisa. Kuid sinna elama kolis ta perega alles oktoobris. 8. oktoobril saatis Von Oudet kirja kohalikku politseisse, kirja sisu ei ole reporteritele kättesaadav, kuid kirjas paluti politseiuurijate abi mõisas leiduvate kirjade tõlkimiseks. Uurijad tulid järgmine päev koos kohalike reporteritega kohale, et asja uurida. Kirju leiti peamiselt seintelt, põrandatelt ja mööblilt, mõned üksikud ka laest. Sõnumid on kirjutatud erinevate käekirjadega ning erinevates šriftides ja tähestikkudes.

Kirjad pildistati ja kirjutati ümber ning saadeti seejärel keeleteadlaste kätte uurimiseks. Läbi otsiti ka mõisa raamatukogu, aga seal vastuseid polnud. 12.10 avaldasid keeleteadlased, et on välja uurinud nelja sõnumi ligikaudsed tähendused, mis kõik viitavad kuningapere salajastele kaardimängu pidudele, kuid nad arvavad, et see pole veel lõplik lahendus, kuna ülejäänud kirjad ei maininud kaardimänge kordagi. Mariel Eudel tegi intervjuu ühe keeleteadlasega, kes soovis jääda ajalehtedes anonüümseks.

Eudel: “Kuidas te need sõnumid ära tõlkisite?”

Keeleteadlane: “Võtsime ette oma sõnaraamatud ja võrdlesime sõnu ja lauseid omavahel.”

Eudel: “Miks te arvate, et salajased kaardimängud ei ole nende sõnumite päris tähendused?”

Keeleteadlane: “Kaardimängud on kindlasti seotud nende nelja sõnumiga, aga ma arvan, et need sõnumid on lihtsalt meie petmiseks ja et õigete sõnumite tähendused on veel teadmata. Kui kaardimängud tõesti kunagi toimunud on, siis pidi see juhtuma mitusada aastat tagasi.”

Parasjagu on ajakirjanuikud teel kuninganna Isota lossi poole, et ka temalt asja kohta kommentaari saada. Uurijaid on saadetud üle terve kuningriigi mõisadesse ja kindlustesse, kust on samuti leitud kirju. Ainus teadaolev koht, kust on salapäraseid sõnumeid paberi peal nähtud on Seantoni kindlus, mida omab Reeve Rohesia, kes on kindlalt kõik reporterid oma eramaa pealt ära ajanud ja keeldub kommenteerimast. Homses numbris anname välja täpsemat infot asukohtade kohta ja ka Theodor Von Oudeti intervjuu.

 

Jänesed tahavad maailma valitseda

Tänapäeval pole jänesed enam koduloomad. Nad tahavad valitseda maailma! Need jänesed, keda hoiti kodus puuris kinni, võtsid oma peremehed ja panid külmkappi. Kolme päeva pärast läksid nad poodi, puuviljade ja köögiviljade osakonda ning varastasid porgandid ära. Siis sai meie presidendiks jänes Karvapall.

Riigis on nüüd selline kool, kus lapsed räägivad jänese keelt ning söövad ainult porgandeid. President Karvapall tegi seaduse, et kõik söövad ainult porgandeid terve aasta. Härra Karvapall on loomade armastaja ning, kui ta nägi, et inimene ratsutab hobuse seljas, siis tõstis ta hobuse hoopis inimese selga. Nüüd võib linnas näha, kuidas hobused ratsutavad inimeste seljas.